Hidhet pacienti nga kati i dytë i spitalit të Gjirokastrës

244
Një pacient i spitalit “Omer Nishani” në Gjirokastër humbi jetën pasi u hodh nga kati i dytë. 

Viktima është Gëzim Malka dhe prej disa ditësh ndodhej në repartin e kirurgjisë.

Policia dyshon se 63 vjeçari është hedhur vetë dhe për pasojë ka gjetur edhe vdekjen. Por ende nuk ka të dhëna për motivet që e çuan Gëzim Malkën të vetëvritet.