Fotot nga përplasja masive e makinave në rrugen Prishtinë – Pejë

238
Një aksident i rëndë rrugor ka ndodhur sot në autostradën ‘Ibrahim Rugova’, në daljen për Fushë-Kosovë.
Një lexues ka dërguar fotografi nga vendi i ngjarjes, tek bota sot, ku shihet se në aksident janë përfshirë disa automjete. Në mesin e tyre edhe një makinë e policisë. Demet materiale janë të shumta dhe mendoht se moti i keq të ketë qenë shkak i kesaj përplasje masive si dhe monovrimi i gabuar I shoferëve.