E rëndë/ Provimi i Letërsisë, humb ndjenjat një maturante

322

Mijëra maturantë japin sot provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letërsisë.

Por në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë ka ndodhur një incident.

Një maturante ka humbur ndjenjat gjatë mëngjesit të sotëm.

Është dashur ndërhyrja e mjekëve që adoleshentja të qetësohej.

Ajo është shoqëruar për në urgjencë, ku është nën kujdesin e mjekëve.