Live shorti/ Shqipëria ne grupin 1 me 3 skuadra, ja kundërshtarët

328
Live shorti

Liga B
Grupi 1
Sllovakia
Ukraina
Republika Çeke
Grupi 2
Rusia
Suedi
Turqi
Grupi 3
Bosnje Hercekovina
Irlanda Veriut
Grupi 4
Republika e Irlandës
Danimark
Liga C
Grupi 1
Skocia
Shqipëria
Izrael
Grupi 2
Hungari
Greqia
Finlanda
Estonia
Grupi 3
Sllovenia
Norvegjia
Bullgaria
Qipro
Grupi 4
Rumania
Serbia
Lituani
Mali i Zi
Liga D

Grupi 1
Andora
Letonia
Kazakistan
Gjeorgjia
Grupi 2
San Marino
Moldavia
Luksemburg
Bjellorusi
Grupi 3
Kosova
Malta
Ishujt Faroe
Azerbajxhan
Grupi 4
Gjilbratar
Litenshtejn
Armenia
Maqedonia
Po hidhet në Lozanë të Zvicrës shorti për kompeticionin më të ri të UEFA-s, Ligën e Kombeve, ku marrin pjesë të gjithë përfaqësueset europiane. Pasi janë përcaktuar ligat ku do të luajnë skuadrat dhe vazot në të cilat janë pozicionuar, nga përzierja e goglave do të mësohen kundërshtarët e Shqipërisë në këtë kompeticion, që do të zhvillohet çdo dy vjet.
Shqipëria do të niset nga Liga C në bazë të renditjes së UEFA-s. Kuqezinjtë janë në vazon e dytë, së bashku me Greqinë, Serbinë dhe Norvegjinë. Kundërshtarët e mundshëm të Kombëtares janë Hungaria, Rumania, Skocia dhe Sllovenia në vazon e parë; Mali i Zi, Izraeli, Bullgaria dhe Finlanda në vazon e tretë dhe Qipro, Estonia dhe Lituania në vazon e katërt.