“Euro 2016”, De Biazi: Avantazhi ynë, se nuk jemi nën presion

378
Trajneri i kombëtares shqiptare të futbollit Giani De Biazi thekson se nuk i shqetësohet kundërshtarëve të grupit A.
“Avantazhi ynë është se nuk kemi presion”.
De Biazi e cilëson pjesëmarrjen në europian si një përvojë shumë të rëndësishme për të gjithë.
Kujtojmë që Shqipëria do të luajë në grupin A të europianit të Francës dhe ka për kundërshtarë, Francën, Zvicrën dhe Rumaninë.
Sigal