Statujat e Oscar vijnë me figurën e Lady Gaga dhe Olivia Colman

415
Sigal

Oscar 2019 gjithmonë më femërore. Vijnë ‘Osc-her’ statujat prej ari të modeluara si dy kandidaturat dhe super favoritet e Oscar 2019, artistet Olivia Colman e filmit (La Favorita) dhe Lady Gaga e (A star is Born) së bashku me Janert Gaynor, gruaja e parë që ka fituar një Oscar.

Ajo që ka prodhuar këto statuja të mrekullueshme është pikërisht Odeon Cinema, në vazhdën e mbështetjeve të femrave të kinemasë, në prag të ceremonisë së Academy Aëards në 24 shkurt. Sipas sondazheve ¾ e anglezëve duan të shohin më shumë femra të përfaqësuara në Oscar.

Sigurisht që statujat nuk do të përdoren në natën e Academy, por të gjithë shpresojnë që kjo të jetë një shenjë e mirë.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri