Princi William ka bërë diçka të mrekullueshme për gruan e tij…

339

Princi William dhe Kate Middelton janë këtu për të treguar se ata vazhdojnë të jenë shumë të ëmbël.

William është tani në një turne në Lindjen e Mesme, dhe derisa po qëndronte në Jordani, ai ka shkuar për të e vizituar lokacionin në Jerash vend ky që e kishte vizituar Kate me familjen e saj kur ajo ishte një vajzë e vogël.

Ai ka qëndruar në të njëjtin vend ku gruaja e tij kishte bërë një fotografi, dhe ai e kishte bërë të njëjtën gjë vetëm se dekada më vonë.