Sigal

Ti fale është bashkëpunimi i rradhës mes Mariolës dhe Jurgenit

Motër e vëlla sëbashku vijnë me një këngë me ritme verore ndryshe nga ç’jemi mësuar ti dëgjojmë. Ritmet e ëmbla të këngës vijnë si freski në këto ditë të nxehta verore

Klipi është realizuar në qytetin e bukur të Durrësit, ka pak ditë që është publikuar por duket se ka rrëmbyer menjëherë zemrat e publikut

Gazeta “Telegraf”