Acarohet këngëtarja shqiptare: Ra ky virus dhe njohëm gjithë idiotët

178

Përhapja e shpejtë e kësaj pandemie në vende të ndryshme të botës ka bërë që e gjithë bota të alarmohet.

Tashmë në shumë vende qytetarët janë mbyllur nëpër shtëpi, për të qenë më të mbrojtur nga infektimi i mundshëm me koronavirus.

Por, ka edhe prej atyre që nuk dëgjojnë rekomandimet, andaj dalin dhe rrezikojnë veten, familjen e të tjerës.

Këngëtarja Rozana Radi ka reaguar e indinjuar përmes një postimi në InstaStory, por nuk e ka sqaruar se për çfarë saktësisht e kishte fjalën.

“Ra ky virus dhe njohëm të gjithë IDIOTËT”, ka shkruar ajo.