Diabetikët, këshilla si të mbrojnë dëmtimet e veshkave

394
Sigal

TRAJTIME/ Mjekët japin disa mënyra për të ulur rrezikun e sëmundjes. Ja çfarë duhet të bëni për të shmangur rrezikun

Sëmundjet e veshkave janë një nga komplikimet që vijnë si rezultat i diabetit, pas një kohe të gjatë. Aktualisht tek një e treta e njerëzve që vuajnë nga diabeti mund të zhvillohen dhe sëmundjet e veshkave. Të dhënat tregojnë se si diabeti mund të ndikojë tek veshkat.

per me teper lexoni Gazeten Telegraf