Trajtime për çrregullimet diarreike të stinës së verës

1949
Sigal

INTERVISTA/ Flet për “Telegraf”, Dr. Gëzim Gjata, mjek pediatër në klinikën “Tirana”: “Ja shkaktarët”

Nëse fëmija juaj ka temperaturë, grindet, nuk ha, ka të vjella dhe diarre, duke qartë se shenjat tregojnë për çrregullimet diarreike të stinës së verës, të cilat sipas formës së lehtë dhe të rëndë të tyre kanë nevojë për trajtim mjekësor, të cilin e shpjegon në një intervistë për Suplementin Shëndetësor, Dr. Gëzim Gjata, mjek pediatër në klinikën “Tirana”.

per me teper lexoni Gazeten Telegraf