Çfarë është spondiliatroza dhe kurat për shërimin e saj

1475
Sigal

Spondiliatroza lumbare dhe cervikale, nga se shkaktohet dhe si mund t’i kurojmë

Spondiliatroza është një sëmundje e shpeshtë. Pjesa që preket më shumë është ajo e shtyllës kurrizore. I sëmuri ndien dhimbje në bel dhe nuk mund të përkulet dot. Dhimbja përhapet nga fundi i belit deri në afërsi të bishtit të vertebrës së fundit. Dhimbja shkon deri në zverk. Dhimbjet e shkaktuara shpeshherë bllokojnë edhe frymëmarrjen. Ekzistojnë dy tipe të kësaj sëmundjeje.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf