Zv/Presidenti i KiE mbështet qëndrimet e Metës kundër Soros-it

236

Deklaratat e sotme në Tiranë të Presidentit Ilir Meta për rrezikun e demokracisë në vend dhe krijimin e strukturave të një shteti paralel  me ndihmë të fondacioneve të huaja nga Edi Rama, janë mbështetur dhe nga autoritete ndërkombëtare.

Manuel Vescovi, Zv/Presidenti i KiE dhe senator italian, ka ripostuar në faqen e tij zyrtare qëndrimet e Presidentit Ilir Meta.