Zbardhen emrat e kandidatëve për kryetar të KQZ

189

Gazeta Telegraf/

Ndërsa kuvendi ka
nisur procedurat e parashikuara nga Kodi Zgjedhor për përzgjedhjen e kryetarit
të ri të KQZ, tashmë janë zbardhur edhe emrat që do të garojnë për të zënë këtë
post.

Ata janë kreu aktual i
KQZ, Leferie Luzi, Denar Biba, Anton Lleshaj, Rovena Ndoji dhe Iva Nova

Kryetares së
Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Lefterie Luzi, i mbaron mandati në 10 tetor
2016, por duket se ajo synon të drejtojë edhe për një mandate tjetër këtë
institucion të rëndësishëm.