(VIDEO) Kryemadhi përgënjehtron lajmin e Shqiptarja.com për makinën e saj

155
Sigal

Kryetarja e LSI,Monika Kryemadhi sqaron shkrimin e një lajmi të postuar tëk Shqiptarja.com në lidhje me makinën Range Rover që Kryemadhi lëviz. Kryemadhi shprehet se makina është në pronësi të LSI dhe është blere me paratë e anëtarëve të LSI, jo me buxhetin e Edi Ramës. ”Makina nuk është e imja, por të gjitha pronat që ka Bolino vlejnë më shumë se të gjitha makinat e të gjithë Tiranës”, shprehet Kryemadhi.

Shikoni videon e plotë: