Vetingu në proces, komisionerët e majtë dhe të djathtë nisin dëgjesat me kandidatët

471
Komisioni ad hoc për përzgjedhjen e kandidatët e organeve të Vetingut është mbledhur sot për t’i dhënë rrugë, procesit duke zhvilluar dëgjesat me kandidatët. Deri të enjten, ky komision ad hoc duhet të ketë gati listat e kandidatëve.

Deputeti Oerd Bylykbashi i PD-së dhe deputeti socialist Ulsi Manja kanë qënë në një mendje që kandidatët që nuk plotësuan kriteret nga përzgjedhja e parë duhet të njoftohen nga ONM-ja pse nuk janë kualifikuar.
Sigal