‘’Verifikoni kandidatët’’, Pollo për paralajmërimin e Kim: Procedura e nismuar në PD filtron mirë të papërshtatshmit, gjallëron demokracinë

163
Sigal

Ish- deputeti i PD, Genc Pollo pas paralajmërimit të ambasadores amerikane Yuri Kim ka siguruar se nisma në PD për kandidaturat jo vetëm përshinë anëtarësinë në përzgjedhjen e tyre, por filtron mirë të papërshtatshmit.

Kim paralajmëroi se liderët e partive do të mbajnë përgjegjësi për kandidaturat prandaj i bëri thirrje që t’i verifikojnë ata për të mos fyer votuesit e për të dëmtuar demokracinë.

Por Pollo garanon se përfshirja e anëtarësisë e gjallëron demokracinë dhe të papërshtatshit do të verifikohen në këtë process.

STATUSI NGA GENC POLLO

Procedura e nismuar në PD për kandidatët në zgjedhje jo vetëm përfshin anëtarsinë e gjallëron demokracinë por edhe filtron mirë të papërshtatshmit
#dekriminalizimi