Taulant Dedja: Doktoratura e Eduard Selamit:”Mendimi estetik i shokut Enver Hoxha”!

160
Sigal

/Gazeta TELEGRAF

Taulant Dedja reagoi ashpër ndaj Eduard Selamit, i cili dje i bëri thirrje Bashës që të njohë rezultatin zgjedhor të 25 prillit, pavarësisht se vota u shitble dhe qindra fakte e dokumente dëshmojë se zgjedhjet u manipuluan. Taulant Dedja i kujton Selamit, se në 1990 ai mbrojti dizertacionin “Mendimi estetik i shokut Enver Hoxha”! Replika e Taulant Dedja:  “Eduard Selami thotë që kontestimi i zgjedhjeve të vjedhura është veprim antidemokratik dhe antishqiptar. Në vitin 1990, Basha ishte nxënës në 8‐vjeçare, ndërsa Selami mbrojti dizertacionin “Mendimi estetik i shokut Enver Hoxha”!