Sejamini: Basha voton si ‘Kerperata’

134
Sigal

Deputetët opozitarë të Lulzim Bashës i janë bashkëngjitur dje Edi Ramës, duke i votuar pro disa prej ligjeve të sjella në Kuvend.

Deputetët kanë qenë dakord me propozimet e bëra nga mazhoranca e Edi Ramës dhe kanë votuar njësoj si deputetët e PS-së.

Për këtë votim ka reaguar Neritan Sejamini, i cili shkruan se nëse nuk do ta dinte se ka një opozitë të re në Kuvend, do të mendonte se ishte ende ‘opozita kërpëratiste’.

‘Tre votime me mbi 100 e ca vota pro dje në Kuvend. Po te mos e dije, mund te mendoje se jemi akoma në kohën e ‘opozitës kërpëratiste’, – shkruan Neritan Semanini në Facebook.

ImageImage