Reforma Zgjedhore/ Rama përballë Murrizit

171
Sigal

Që prej orën 19:00 ka nisur takimi i opozitës parlamentare me kryeministrin Edi Rama për Reformën Zgjedhore. Nga foto e servirura nga brenda takimit, duket se ka nisur gjithçka mirë, ku Murrizi, Stojku, Hajdari dhe Stojku duken të buzëqeshur edhe pse mësohet se kryeministri Rama është kundër listave të hapura, kërkesë e këtyre të fundit. Opozita parlamentare është shprehur se nuk do ta votojnë marrëveshjen e arritur mes palëve në Këshillin Politik për Reformën Zgjedhore, nëse nuk plotësohen kushtet e tyre, listat e hapura, rritje të pragut elektoral në 5 % dhe ndalimi i koalicioneve.