Presidenti ulet në gjunjë para popullit (FOTO)

198

Presidenti Ilir Meta ka bërë simbolin e shqiponjës dhe është ulur në gjunje përpara popullit shqiptar në momentin kur ka dalë nga selia e presidencës.

Ai ka qenë i shoqëruar edhe nga personalitet që kanë folur gjatë tubimit qytetar të thirrur nga presidenti.