Presidenti Meta dekreton shpalljen e ligjit për pajisjet mjekësore (Dokumenti)

97

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar sot shpalljen e ligjit që lidhet me situatën e krijuar me koronavirusit.

 “Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të nenit 84 dhe 93 të Kushtetutës, ka dekretuar shpalljen e ligjit nr. 21/2020 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.89/2014 ‘Për pajisjet mjekësore”’, të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë.” thuhen ne njoftimin zyrtar.