Petrit Vasili: Zero kushte të reja nga opozita e bashkuar për reformën zgjedhore

59

Kushte te reja bllokuese te konsensusit nga hajdutet e zgjedhjeve te Dibres, te zgjedhjeve 2017 dhe votimeve moniste te 2019, per te legjitimuar vjedhjen e votave

Identifikimi biometrik dhe administrimi i zgjedhjeve qe garanton voten e lire nga vjedhjet jane aty prej javesh.

Asnje leshim nuk do ti behet grabitjes se votave.

Rilindja kerkon te mbushe kutite, te numeroje vete dhe te nxjerre po vete rezultatin.

Fajtore per shkaterrimin e zgjedhjeve eshte vete