Petrit Vasili për miratimin e buxhetit mes tensioneve: Horrat votuan për 7 minuta, 7 miliardë euro

28
Sigal

Nënkryetari i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili ka reaguar pas miratimit të buxhetit për vitin e ardhshëm në Kuvendin e Shqipërisë, votimi cili u zhvillua mes zhurmës, tymueseve dhe shashkave.

Duke e etiketuar mazhorancën si “junta HHH”, Vasili shkruan se tanimë, “Parlamenti është tashmë një kazermë e Gardës dhe asgjë më shumë.”

Sipas tij, tashmë “çdo qytetar është pa asnjë mbrojtje përballë kësaj junte”

Postimi i Vasilit:

Junta HHH: Horra, Hajdute e Hajna te rilindjes votoi per 7 min 7 miliard euro buxhet!

Horrat, hajdutet dhe hajnat  grupi HHH votuan tavën, qe do shqyejne buxhetin e vitit 2024.

Per 7 minuta votuan 7 milard euro te taksave djerses, mundit dhe sakrificave te qindra mijra shqiptareve.

Parlamenti eshte tashme nje gazerme e Gardes dheasgje me shume.

Junta e H H H Horra, Hajdute, Hajna eshte ne veprim.

Çdo qytetar eshte pa asnje mbrojtje perballe juntes H H H.

Junta H H H Hajdute, Horra, Hajna ka rrembyer Kushtetuten, ligjin, drejtesine, pronat, paraye e buxhetit dhe gjithshka.

Tanime cdo veprim ndaj juntes H H H eshte legjitim.