Shpërthime me shashka dhe flakadanë në Kuvend, çfarë po ndodh në seancën parlamentare!

24
Sigal

Seanca e sotme parlamentare për miratimin nen për nen të projektbuxhetit 2024.

Sapo në sallën e Kuvendit ka hyrë kryeministri Edi Rama dhe kryeparlamentatrja Lindita Nikolla ka nisur fjalën kanë nisur shpërthimet me shashka.

Më pas janë ndezur tymuese shumëngjyrëshe që kanë “pushtuan” sallën e Kuvendit të Shqipërisë.

Ndërkohë, pavarësisht kaosit në Kuvend, Lindita Nikolla ka vazhduar sencën, duke nisur miratimin e projektligjeve pa diskutime dhe debat.