Petrit Vasili : LSI Durrës, misionare e clirimit të qytetit nga mafia rilindase.

111
Petrit Vasili në një postim në rrjetin social facebook ka deklaruar se LSI Durrës ka marrë për mision shpëtimin e qytetit nga mafia e rilindjes.
Në kuadër të fushatës elektorale Vasili u shpreh si më poshtë :
LSI Durres misionare e clirimit te qytetit nga mafia rilindase.
LSI ne Durres nje frymemarrje e re, nje fuqi e madhe pozitive, qe shpeton qytetin nga hija e erret e mafies shteterore te bere njesh me krimin.
Qytetare te mire, krenare per emrin, profesionin dhe familjen e tyre i jane bashkuar LSI dhe kane marre ne duart e tyre kete mision historik shpetimtar.
Durresi krenari e vetes dhe e gjithe Shqiperise ne mijra vjet sot i mberthyer per fyti nga mafia dhe krimi shteteror kerkon shpetim.
Keta te rinj, te reja, burra e gra misionare te LSI na rikthyen dashurine e venitur per te bukurin Durres dhe shpresen e madhe qe qyteti do tju kthehet serish qytetareve dhe askush nuk do te mund tjua marre dot me kurre.
Mirenjohje per misionin tuaj.
Sigal