Panariti: Altin Picari prodhues i vogël i vajit të ullirit në Marqinet të Vorës

265
Altin Picari prodhues i vogël i vajit të ullirit në Marqinet të Vorës, nuk ka nevojë për incineratorët e oligarkisë për djegien e mbetjeve ..
Unë isha sot me të dhe ai më provoi se asnjë gram produkti nga punishtja e tij nuk shkon si mbetje në landfill apo incinerator.
Ai i përpunon dhe i shet ato duke krijuar të ardhura shtesë për vete dhe duke mbrojtur mjedisin përreth.
Altini është Bashkimi Evropian në veprim dhe zbatim në Shqipëri.
Ai është antipodi i incineratorëve!
Ai është simbol i ekonomisë qarkulluese që është thelbi i strategjisë së trajtimit të mbetjeve të BE.
Ai i përpunon vetë mbetjet dhe i kthen ato në vlerë monetare.
Përpunon bërsitë e ullirit, të cilat ja u shet furrave të bukës si lëndë djegëse
Përpunon mbetjet vajore dhe prodhon sapun ulliri të mrekullueshëm Bio.
LSI dhe opozita shohin te ai modelin e fermerit dhe biznesit që do të mbështetet që të rritet dhe të zhvillohej.
Ky model e fut atë dhe Shqipërinë në Evropë.
Sigal