OSBE-ODIHR: Përdorimi i administratës i dha PS-së një avantazh domethënës

88
Sigal

OSBE-ODHIR ka vërejtur në raportin final se qeveria përdori krimin për të blerë zgjedhjet dhe se partia në pushtet keqpërdori burimet shtetërore në favor të vjedhjes së zgjedhjeve.

‘Partia në pushtet përdori një seri avantazhesh përmes kontrollit të pushtetit qendror dhe lokal duke keqpërdorur burimet shtetërore.

Në Shkodër u regjistruan disa raste të shpërndarjes së parave në afërsi të qendrave të votimit.’