Mbyllet numërimi për 300 anëtarët e Këshillit Kombëtar të PD, pritet renditja

144
Sigal

Numërimi i votave për 300 anëtarët e rinj të Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike është mbyllur. Tashmë pritet të bëhet renditja në bazë të rregullave të caktuara nga PD-ja, si plotësimi i 90 kuotave për gratë dhe 45 për FRPD. Rezultati pritet të shpallet në mesditë.