Martin Henze: Shqipëria vendi i pastrimit të parave

218
Sigal

Këshilltari i Kancelares Merkel: Shqipëria e Ramës është një nga shtetet e pastrimit të parave

Këshilltari i kancelares Merkel, Martin Henze ka reaguar sërish ndaj ambasadorit në BE në Tiranë Luigji Soreca, ku i thekson se, sipas informacioneve të shërbimeve sekrete, qeveria e kryeministrit Rama është e korruptuar dhe është bërë një nga shtetet më të mëdha të pastrimit të parave. Reagimi i Martin Henze në tëittet: Ambasador Soreca, siç e dini, qeveria, sipas shërbimeve të inteligjencës, është shumë e korruptuar, e lidhur ngushtë me trafikun ndërkombëtar. Rama dëshiron të legalizojë kanabisin, Shqipëria tashmë është bërë një nga shtetet më të mëdha të pastrimit të parave nën qeverinë Rama, e papranueshme!