Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, me ikonat e Teatrit Kombëtar

100

Kryemadhi në protestën që po zhvillohet në Bulevardin Dëshmorët e Kombit , është shfaqur me bluzën në të cilën janë stamposur korifenjt e artit dhe dramaturgjisë shqiptare. Ja emrat e stamposur të cilët nuk do të harrohen kurrë, por do të rikthehen përsëri në vendin ku bënë historinë:

Tek bluza janë stampuar

Naim Frashëri
Sandër Prosi
Sulejman Pitarka
Kadri Roshi
Marie Logoreci
Drita Pelingu
Violeta Manushi
Liza Vorfi
Prokop Mima
Bujar Lako
Agim Qirjaqi
Marika Kallamata