Kryetari i LSI Korçë,Petrika Mele: ‘TATIMET’ terrorizojnë bizneset e Korçës si banda

344
TATIMET e Korçës janë kthyer në një bandë gjobvënëse e cila vepron me urdhëra politike. Po terrorizojnë çdo ditë bizneset në Korçë.
Në 25 Prill, Korça çlirohet nga kjo çetë që është kthyer në makthin e taksapaguesve më të rregullt në Shqipëri, taksapaguesve korçarë.
Qytetarët korçarë meritojnë një administratë efikase dhe në shërbim të tyre dhe jo grabitqarë të uritur.
Tik tok ⏱
Sigal