KQZ publikon listën bombastike: Ja këshilltarët e bashkive që humbin mandatin!

405
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar sot listën e këshilltarëve të bashkive në vend që humbin mandatin. KQZ ka zhvilluar sot mbledhjen “Për shpalljen e pavlefshmërisë së mandatit dhe përfundimin e parakohshëm të mandatit për anëtarët e këshillave bashkiak të cilët nuk kanë depozituar formularin e vetëdeklarimit në KQZ, brenda afatit ligjor” Lista përbëhet nga 49 këshilltarë të bashkive që humbasin mandatin. Bie në sy emri i kandidates për drejtimin e Rektoratit të Tiranës, Klodeta Dibra.

 Më poshtë, lista e plotë e këshilltarëve që humbasin mandatin.


Sigal