Klevis Balliu emërohet Shef i Organizimit të PD-së

56
Sigal

Klevis Balliu është emëruar Shef Organizimi i Partisë Demokratike.

Zyra e Shtypit dhe Komunikimit të PD njofton se ai do të jetë përgjegjës për organizimin e strukturave të PD.

Njoftimi:

Klevis Balliu është emëruar Shef Organizimi i Partisë Demokratike. Ai do të jetë përgjegjës për organizimin e strukturave të PD.

Pak ditë para protestës së 7 korrikut, Balliu, një ish-deputet i njohur për angazhime të forta në mbështetje të protestave dhe lëvizjeve qytetare, merr detyrën e re në strukturën organizative.

Balliu është autor i librit “Misioni i Unazës”, një prej betejave të Partisë Demokratike ku ai kishte një rol protagonist.