Klevi Pojana: Uragani i fitores nis nga Tirana, nis nga njësia 8

78
Faleminderit nga ❤️
Sot ishte një ditë e bukur me mbështetjen e miqve të zemrës🤗
Uragani i fitores nis nga Tirana, nis nga njësia 8 💪🌹
Asgjë nuk e ndal dot ndryshimin, asgjë nuk e ndal dot fitoren e LSI dhe koalicionit opozitar.
Sigal