Klevi Pojana: Ndryshimi ndodh vetëm nëse ne luftojmë për të

29
Sigal

Me anë të një mesazhi të shpërndarë në rrjetet sociale, Klevi Pojana është shprehur së ndryshimi në vendin tonë do të ndodhi vetëm nëse në luftojmë për të.

“Të bashkohemi, me besim në Zot, duke u mbështetur tek parimet e virtytet më të mira dhe vetëm nën flamurin kombëtar. Shqipëria meriton më shumë dhe më mirë se kaq…”,- shprehet Pojana në postimin e tij.

Mesazhi i tij i plotë:

Ndryshimi ndodh vetëm nëse ne luftojmë për të!

Të bashkohemi, me besim në Zot, duke u mbështetur tek parimet e virtytet më të mira dhe vetëm nën flamurin kombëtar. Shqipëria meriton më shumë dhe më mirë se kaq…

Koha është tani!