ILDKP kallëzon penalisht 20 zyrtarët që fshehën pasurinë

581
Kreu i ILDKP, Shkëlqim Ganaj
Në listën e publikuar nga ILDKP shumica e zyrtarëve janë doganierë dhe tatimore, por aty gjenden edhe dy kryetarë komune.
Emrat e të kallëzuarve
Adriatik Kaloshi, për funksionin Doganier, Drejtoria e Përgjithshme e Doganave;
– Besnik Bishanaku, për funksionin Doganier, Drejtoria e Përgjithshme e Doganave;
Adela Abazi, për funksionin Drejtor, Ministria e Punëve të Brendshme;
Ermal Topalli, për funksionin Drejtor, Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës;
Dritan Manaj, për funksionin Kryetar i Degës së Shoqërive Publike, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes;
Xhevahir Bilja, për funksionin Kryetar i Komunës Cudhi;
Ahmet Dede, për funksionin Kryetar i Komunës Ujmisht;
Gjovalin Gjoni, për funksionin Kryetar i Komunës Ungrej;
– Gani Allushi, për funksionin Kryetar i Komunës Zall-Herr;
Genc Drita, për funksionin Kryetar i Komunës Bërzhitë;
Rexhep Derveni, për funksionin Kancelar, Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë;
Leonard Mene, për funksionin Përgjegjës Sektori, Drejtoria e Përgjithshme e Doganave;
Jonito Selimaj, për funksionin Inspektor, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve;
Haxhi Dybeli, për funksionin Inspektor, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve;
Hasan Zane, për funksionin Doganier, Drejtoria e Përgjithshme e Doganave;
Gertian Rushi, për funksionin Përgjegjës Sektor, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve;
– Blendi Seferi, për funksionin Inspektor, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve;
– Anila Haxhiu, për funksionin Drejtuese, Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Fier;
Aleksandër Qafa, për funksionin Inspektor, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve.
– Hristo Çavo, Doganier, Drejtora e Përgjithshme e Doganave
Sigal