Gjosha takim me gratë në Tiranë: Forcë e pashtershme për LSI dhe vendin

58

Klajda Gjosha është takuar me gratë e njësisë 7 në kryeqytet, teksa i ka cilësuar si forvë e pashtershme pë LSI.

Me gratë dhe vajzat e njësisë nr. 7 në Tiranë. Një forcë e pashtershme për LSI dhe vendin. Mes tyre ndjej vendosmërinë për t’i dhënë fund këtij regjimi që ka pushtuar vendin. Bashkë jemi shumë, bashkë do bëjmë ndryshimin!“, shkruan Gjosha.