Klevi Pojana i përgjiget flakë për flakë Tahirit: Për LSI-në familja e çdo shqiptari është e shenjtë o Sa-i-keq

424
Kandidati i LSI-së Klevi Pojana i përgjigjet flakë për flakë ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahirit pas deklaratave të këtij të fundit ku sulmoi LSI-në duke thënë se asaj i është dhënë mundësia të kthehej në një parti normale që ka hallin e njerëzve dhe jo të “familjes”.
Statusi i Klevi Pojanës:
Për LSI-në familja e çdo shqiptari është e shenjtë o Sa-i-keq dhe respekti ndaj familjes është një nga vektorët e forcës tonë!
Por meqë për ty familja është ajo tjetra dhe meqë ate tjetrën e kanë të tjerë në dorë, ty nuk të mbetet shumë për të bërë!
Sigal