Esmeralda Qirko: Punësimi i grave dhe punësimi i mirëpaguar janë shtyllat kryesore të programit qeverisës së LSI

50
Punësimi i grave dhe punësimi i mirëpaguar janë shtyllat kryesore të programit qeverisës së Lëvizjes Socialiste për Integrim.
Në këtë drejtim ne shohim të rëndësishëm bashkëpunimin me biznesin fason dhe mbështetjen konkrete ndaj kësaj industrie me shumë ndikim në ekonominë e vendit.
Të gjjtha këto angazhime të mëdha të LSI unë pata mundësinë ti ndaja me gra dhe vajza, punonjëse të një biznesi fason në qytetin e Beratit.
Sigal