Nora Malaj: Edhe 9 ditë për t’u treguar Patronazhistëve që shqiptarët janë qytetarë të botës së lirë

53
Edhe nëntë ditë ❗️
Edhe 9 ditë për të shkuar te dita e madhe e fitores që Shqipëria të mos shpopullohet me dhe që biznesi të mos shitet më për arsye të emigrimit ❗️
Edhe 9 ditë për t’u treguar Patronazhistēve që shqiptarët janë qytetarë të botës së lirë dhe nuk ka patronazhist që i ve në rresht ❗️
Edhe 9 ditë për të treguar se koha e personazheve të “Nepunësit të Pallatit të ëndrrave “ ka perënduar së bashku me diktaturën dhe perversitet që kishte ajo kohë❗️
Edhe 9 ditë dhe së bashku rritjen imunitet te tufës ndaj Corona Virusit , të shkatërrojmë Virusin e keqeverisjes së ketij vendi , që është me i keq se Corona Virusi dhe e ka cuar vendin në kolaps ekonomik dhe depresion social , si asnjëherë tjetër në historinë 30 -vjeçare të ketij vendi ❗️
Edhe 9 ditë dhe në kutitë e votimit , qytetarët do të zgjedhin njerëzit që duan , me mendje të ftohtë dhe me zemer të ngrohtë, pa e tjetërsuar votën , pa u shitur e blerë , por me besim se e ardhja e Shqipërisë varet në përgjegjshmërine dhe ne pjesëmarrje masivisht në votime ❗️
Edhe 9 ditë për të shkuar dhe votuar , si një detyrë patriotike dhe mision për vendin dhe shoqërinë❗️
Unë besoj te vota dhe te misioni i zgjedhjeve , si e drejtë Kushtetuese dhe liri mendimi , pa vezhgimin e Patronazhistëve , por me besim te jeta dhe e ardhmja e fëmijeve , nipave e mbresave dhe mbrojtja e liria e tyre ❗️❗️❗️
Edhe 9 ditë miqtë e mi
Sigal