Demokratët e Elbasanit: Gaz qefliut do ja ofrojmë dyshe!

154
Sigal

Nga Bunkieri i shoqatës , që njihet ndryshe si ” barku i  sorosianëve”, Bardhi provokoi  delegatët e Elbasanit që kanë firmosur për mbledhjen e Kuvendit të PD më datën 11 Dhjetor, se elbasanllinjtë ti ofrojnë shërbimet me një  teke rakie’. Por i menjihershëm ka qënë reagimi i  sekretarit të Elbasanit Blendi Himçi i cili ja di mirë merakun Gazit dhe arsyen se përse “kruhet” zëvëndësi i shoqatës në ikje të  SHQUP-it. “O deputet, hajde takoje vetë partinë e kap noi teke! Ose na prit në Tiranë më 11, se do ta japim dopje”, shkruan Himçi në Facebook. Por edhe pse pergjigja e Sekretarit të PD është e menjëhershme, ende nuk dihet se çfarë fshihet pas mesazhit të koduar që elbasanllinjtë duan ti kujtojnë Gazit të ‘shoqatës’ për çështjen e dyshes ose dopios. Nuk dihet se në çfarë konteksti , Gazi e ofron teken,  por një gjë është e sigurtë dhe e thënë   nga  Sekretari Himçi që dopion ose dyshen Gazi e ka të garantuar…..