Bujar Kapexhiu: Të gjithë të mbrojmë Kushtetutën

455
Sigal

Në manifestim e thirrur nga Presidenti Ilir Meta mori fjalën dhe artisti Bujar Kapexhiu. “Jemi mbledhur këtu për mbrojtje të ligjit dhe kundër të keqes”,- tha Kapexhiu.

Artisti u shpreh se gjithë intelektualët dhe patriotët duhet të mbrojnë Kushtetutën.

“Jemi një vend me probleme, ata që thonë se jemi vend demokratik gënjejnë”,- tha Kapexhiu.