Braimllari publikon videon: Banorët e Barçit në Korçë po përballen me mungesën e infrastrukturës, Rilindja bën vetëm fasada

53

Ish-deputeti i LSI-së Endrit Braimllari me anë të një videoje, bën publik faktin se banorët në Barc të Korcës nuk kanë infraskturën e duhur rrugore e ujë, ndërsa shton se Rilindja merret me fasada.

Braimllari shprehet se koha e Rilindjes së fasadave ka marrë fund, duke nënviuar se koha e kthimit të shërbimit tek qytetari do të nisë.

Postimi i tij:

Banoret e Barçit te Korçes po perballen me mungesen e infrastruktures dhe ujit te pishem si pasoje e nje qeverisje te deshtuar klienteliste dhe fasade te Rilidjes.

Edi Rames dhe kukullave te tij nuk i interesojne problemet e perditshme te qytetareve por vetem politika e fasades.

Qytetaret perveçse mungeses se vendeve te punes, kostos se larte te jetes, mungeses se investimeve ne bujqesi, falimentimin e biznesit te vogel dhe te mesem, largimin e te rinjve nga vendi sot duhet te kthehen shume vite pas.

Mungesa e infrastruktures dhe ujit te pishem eshte kthyer ne nje problem serioz per jeten e perditshme.

Koha e rilindjes fasade ka marre fund❌

Eshte koha e sherbimit qytetar per te kthyer shpresen dhe besimin ne vend.

#shqiperia_shtepia_juaj🇦🇱