Braimllari: Masakra elektorale e 25 Prillit eshte deshmia sesi Edi Rama dhe Rilindja perdori çdo strukture kriminale

87
Nga Endrit Braimllari
Masakra elektorale e 25 Prillit eshte deshmia sesi Edi Rama dhe Rilindja perdori çdo strukture kriminale, shteterore ne funksionin e tij personal. Grupet kriminale, ministrat, kryetaret e bashkive, drejtoret e drejtorive, Policia e Shtetit te gjithe si nje grup i strukturuar kriminal ne funksion personal te Rilindjes.
Situata ne vend çdo dite e me shume po behet me e veshtire sepse tani grupet kriminale kerkojne shperblimin e kryeministrit, kerkojne mbeshtetje shteterore per te shtrire pushtetin e tyre, per te marre sa me shume territore ne kurriz te qytetareve te thjeshte.
Pasiguria publike rritet çdo dite, varferia thellohet dhe Rilindja pasurohet
Sigal