Basha tha se kishin përdorur fikëse zjarri jo gaz, reagon Manjani: Kriminelë që vetëdenoncohen, monoksidi i karbonit ka pasoja vdekjeprurëse

641
Sigal

Postimi i Plotë nga ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani:

Për fat të mirë janë hajvanë dhe në përpjekje për të mbuluar mutin me shurrë, thonë në kor se banditët nga brenda PD nuk hodhën gaz lotsjellës, por hodhën gazin dhe pluhurin e bombulave të fikjes së zjarrit.

Po mirë more kriminelë që vetëdenoncoheni, a e dini se nga bombulat e fikjes së zjarrit del moniksid carboni (co)?! Përveç pluhurit toksik që ka qëllim bukosjen e zjarrit për të mos marrë oksigjen…
A e dini more trutharë se CO është gaz helmues me pasoja vdekjeprurëse?

Po ajo lëndë në ato bombula është ndërtuar kimikisht që të fikë zjarrin dhe në mushkërinë e njeriut ajo bën kërdinë, more që kërdia u ngrëntë!

Gazin lotsjellsës është ta pish për qejf, përpara monoksidit të karbonit!

Shkoni e thuajeni në Prokurori këtë dhe firmosjani vetë arrestin vetes!!! Vërini edhe vulën e turpit që e varni te rrypi i pantallonave, se mos u marrin anëtarët!
Bah, çfarë kemi votuar!!!