Avokati Goxhaj: Ja si po zbatohet plani i Soros për të populluar Shqipërinë me skllevër (Dokumenti)

630

Kuvendi i Shqipërisë ka futur në rendin e ditës projektligjin ‘Për të Huajt’.

Sipas avokatit të njohur Altin Goxhaj, ky projektligj është prova e fundit që tregon se si plani i Sorosit për të shpopulluar Shqipërinë dhe për të zëvendësuar shqiptarët me qytetarë të botës së tretë, por realizohet nga qeveria rilindase.

Goxhaj shkruan në denoncimin e tij se falimenti dhe shpopullimi i Shqipërisë ka qenë një nga planet e Soros, i cili është vënë në zbatim nga vartësit e tij në pushtet.

Përveç kësaj avokati shkruan se rilindasit po zbatojnë urdhërat e Sorosit për të populluar Shqipërinë me skllevër njësoj siç bënë osmanët kur na pushtuan.

Ja postimi i Goxhajt:

JA PROVA E FUNDIT se si po bëjnë ligje për ardhjen e mijëra nigerianëve dhe srilankezëve PËR TË RIPOPULLUAR SHQIPERINE E SHPOPULLUAR NGA SHQIPTARET!

Parlamenti me urdhër të EDvErit, fut në kundërshtim me proçedurën pa konsultim publik për mirafim me Urgjencë Ligjin për ardhjen e dhjetra mijëra emigrantëve që do zëvendësojnë shqiptarët!!! Do fusin dhe keta qe kalojne kufirin te orientuar nga OJFte e Soros nga Greqia dhe po mbushin Shqiperine cdo dite!

Ja pra një nga provat që Axhenda Soros për Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë ka si qëllim finak RiPopullimin e Shqipërisë me srilankezë, nigerianë, bangladeshas, jemenas apo etiopianë, shkurt me njerëzit më të varfër, më injorantë dhe me më pak kërkesa për jetën, shkurt skllevërit idealë për oligarkët e Rilindjes!!!

Larguan shqiptarët që kanë mijëra vjet këtu për të sjellë skllevërit nga Azia dhe Afrika.. siç bënë osmanët dikur..

Dhe sic e dini nen heshtjen e plote censuruese te Lyl Sorosit qe s’ka lejuar kurre qe PD te reagoje ndaj kesaj Axhende sepse po te trajtohet tema e Planit dhe Zbatimit te Shpopullimit dhe Ripopullimit menjehere dilte direkt ne dokumenta edhe emri i autorit George Soros!!!