Ta gezojmë mandatin e tretë erdoganist!

72
Sigal

 

Enton Abilekaj

Edi Rama nuk e lexon dot mesazhin e Sekretarit të Shtetit se është në Turqi, duke marrë direktivat e mandatit të tretë. Jo rastesisht ky urim e gjen mandatarin në Ankara.

Ky do të jetë mandati Erdoganist i Shqiperisë, jo vetem prej historise që po pershtatet sipas tij, jo vetëm për dorezimin e gylenisteve që pritet, as per shpalljen e turqishtes gjuhë të parë.

Nuk do të jetē mandati Erdoganist, vetem se dhuratat e Sulltanit, vaksinat dhe rindertimi e ndihmuan të fitojë zgjedhjet dhe as per metoden e blerjes masive të votes që ia ka huazuar me kohë.
Ky do të jetë mandati i instalimit të regjimit, mesa duket, me bekimin perendimor, njesoj si në Turqi.

Ta gezojmë mandatin erdoganist!