Dritan Kaba: Të përkëdhelurit në politikë janë gati të bëjnë çdo marrveshje për gardhin e shtëpisë së vet personale

354
E mbani mend Angelino Alfanon?
Quhej ndryshe djali i “adoptuar” i Berlusconit.
Mori pushtet, jo per kurajon politike, as per zgjuarsine, por vetem se dinte te qeshte me shpirt dhe thoshte vetem po sa here fliste Berlusconi.
Rrezoi Berlusconin nga pushteti me nje grusht shteti. Manover institucionale duke bashkuar ne Parlament votat e tij me te kundershtareve politik,.
Bashkoi votat me ata qe donin ta fusnin ne burg, Atin e tij shpirteror dhe politik.
Votoi per t’i hequr te drejten e pjesmarrjes ne politike.
E perçau Forca Italia e beri partine e 5 ne Itali.
Mori çdo post qe i ofruan kundershtaret e dikurshem politik.
U be njesh me ta.
Mbajti ne pushtet per 5 vite nje qeveri te pavotuar nga populli, sot shijon frytet e pushtetit.
Me keto manovra çoi Italine ne kolaps te plote ekonomik.
P.S. Te perkedhelurit ne politike jane gati te bejne çdo marrveshje per gardhin e shtepise se vet personale.
I shkon thenia e Mafias: Asgje personale, thjesht biznes.
Sigal