A është blerë makina e kryeministrit me fonde nga buxheti i shtetit?( Foto)

229
Nga Esiona Konomi
Meqë jemi në ditën e qeverisë modeste dhe me etikë të lartë, a mund të përgjigjet kryeministri:
-A është blerë makina që ai po përdor së fundmi me fonde nga buxheti i shtetit?
-Kush është zonja E. Hoxhallari dhe a ia ka dhënë ajo makinën në përdorim kreut të qeverisë?
-Nëse nuk ka lidhje me këtë zonjë, a mund të shpjegojë z. Rama se e kujt është makina e sa kushton ajo?
-Pse ju desh kryeministrit një makinëne re? Çfarë elementësh sigurie ka ky automjet?
(Pyetjet ia kam drejtuar prej ditësh edhe zyrtarisht qeverisë).
Sigal